Apart Edicions va néixer al final de 1999 paral·lelament a La Palmera Taller d’Art. Des d’aleshores hem editat més de dues-centes obres col·laborant amb un gran nombre els artistes. Continuem editant perquè creiem que l’obra gràfica original i l’estampa digital (giclée) per proporcionar un art proper i a l’abast de tothom.
cartell etapa 1882-1998
portada-trajectoria-2-palmera

L’any 1982, s’inicià el nostre contacte amb el màgic món de la serigrafia amb l’estampació de samarretes de grups de rock, aquesta va ser l’activitat principal del primers temps.

En 1986  és crea 6IS GRÀFIC al barri de la Sagrada família i forma autodidacte continuem ampliant els tipus d’aplicacions de la serigrafia a través de treballar sobre suports diferents.

A principis dels 90′, comencem a contactar amb artistes i el taller s’especialitza en la serigrafia artística.

En 1998 traslladem el taller a la zona de Font d’en Fargues (Horta) i conjuntament amb Josep Moscardó és conforma La Palmera Taller d’Art.

cartell etapa 1999-2004
PRIMERA OFICINA D'APART EDICIONS

A finals de 1999 neix APARTEDICIONS, l’editorial. Durant els primers anys l’editorial es col·labora en la distribució de les edicions en serigrafia amb Maragall Edicions. Es realitzen més de 88 edicions en 7 anys amb artistes com Josep Moscardó, Jaume Roure, Ramon Moscardó, Marcos Pallazzi i Jordi Santacana.

El 2004 l’editorial presenta el seu fons editorial al món mitjançant una primer disseny la web per a promocionar la serigrafia arreu i vendre on-line.

cartell etapa 2005-2012
Imatge de la rulot amb els tres components de la palmera historics

APARTEDICIONS assisteix a fires nacionals i internacionals i mostra el seu fons i darreres edicions viatjant a les principals capitals europees: París, Londres, Basilea, Madrid, entre d’altres.

Tot i que les dificultats econòmiques generals dels darrers anys el ritme editorial continua essent important. Hem augmentat el fons amb 70 edicions més i també el nombre d’artistes col·laboradors: Marta Chinchilla, Magí Puig, Isidro Ferrer, Joan Guillén, Anna Solanilla, Lluc Queralt, ampliant els àmbits artístics a la fotografia, el llibre d’artista i el fotollibre.

cartell etapa 2013-2016
Interior Botiga

Entre 2013 i 2017, Apart Edicions ha disposat d’un espai d’art per donar a conèixer i comercialitzar
 el seu propi fons editorial al centre de Barcelona (Notariat, 3). Iniciativa que ens ha permès obrir i difondre els nous projectes editorials. S’han fet exposicions i presentacions d’obra 
recent d’artistes i desenvolupat projectes d’art que ara són al nostre actual Apartshowroom al Guinardó de Barcelona.