Condicions legals

 

Assegurar la privadesa i seguretat de la informació que vostè comparteix amb nosaltres en aquest lloc és part important de la seva satisfacció. A continuació trobarà les nostres polítiques. Si té qualsevol pregunta sobre aquest tema li convidem al fet que ens enviï un correu electrònic a show@apartedicions.com

Amb l’enviament de les seves dades personals, l’usuari manifesta haver llegit aquest avís legal i concient  del tractament de les seves dades per a la finalitat que en ell és disposen.

Les dades personals que vostè ens facilita seran incloses en el fitxer de APARTEDICIONS  (Jordi Vilella Fontelles)  amb NIF: 43.402981-A (d’ara endavant L’EMPRESA) per gestionar la relació comercial amb vostè. Vostè podrà exercir els drets d’accés, cancel·lació, rectificació, oposició i revocació del consentiment prestat.

Cancel·lació

Rectificació

Queixa

Exporta les teves dades

De la mateixa manera, vostè. concient que en un futur -fins i tot finalitzada la nostra relació comercial – L’EMPRESA utilitzi les seves dades personals per informar-li sobre els seus productes i/o serveis i al fet que comuniqui tals dades a altres empreses clients les activitats dels quals es relacionin amb el comerç electrònic, de cultura i d’oci, amb la finalitat de que li informin sobre els productes o serveis que comercialitzin. Si no desitja ser informat dels nostres productes o serveis, indiqui’ns-ho per escrit en l’adreça a dalt citada, assenyalant clarament el seu nom, cognoms i adreça o faci-ho constar en aquest cupó, marcant la casella  (Llei Orgànica 15/1999 de 13 de Desembre).

Li informem que existeix un fitxer d’exclusió sectorial titularitat de FECEMD al que vostè pot dirigir-se en el supòsit en el qual no desitgi que les seves dades siguin tractades amb finalitats de publicitat o prospecció comercial.

En compliment de la llei 34/2002, d’11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (LSSI), li informem de les Condicions Generals de Contractació, que accepta en enviar la comanda.

Tota la informació que li oferim a la web pot contenir errors tipogràfics o d’un altre tipus, és per això que ens reservem el dret a l’eliminació, substitució o canvi del producte sense previ avís.

 

NORMES DE COMPRA


TRAMESA GRATUÏTA a la península i balears en comandes superiors als 100 €.

 

CONDICIONS DE COMPRA

Els preus expressats en € (Euros) inclouen l’impost de l’IVA. Rebreu la factura junt amb el paquet. Per a qualsevol altre forma de pagament contactar per telèfon o e-mail.

 

CONDICIONS DE TRAMESA

Tramesa ràpida per AGÈNCIA DE TRANSPORT. DHL (Lliurament 2-4 dies. Les obres s’envien en carpeta o capsa rígida per assegurar la rebuda en bones condicions).

Tramesa per CORREU: Canàries i resta del món (El servei de Correus no garanteix terminis de lliurament, Aproximadament: 7-15 segons destinació).

Recollida en persona* a – c/La Bisbal, 3 08041 de Barcelona. Lliurament immediat de la obra adquirida i pagament al comptat o en targeta.

*Amb cita prèvia al 661971018, o via mail al  show@apartedicions.com

 

GARANTIES I DEVOLUCIONS

Junt amb l’obra rebreu un certificat, que certifica l’originalitat de la Serigrafia, Fotografia o Print digital. Si rebeu l’obra defectuosa us la substituirem sense cost addicional.

Si voleu anul·lar una comanda, ho podeu fer en qualsevol moment. Si no esteu satisfets amb el que heu comprat, us retornarem els diners si ho demaneu dins dels primers 15 dies, a comptar des del moment que hàgiu rebut el paquet. El pagament es realitzarà per transferència bancària al compte que ens indiqueu, un cop hàgim rebut el vostre paquet per correu certificat i comprovat que el contingut està en bon estat.

 

REGISTRE D’USUARI

Per realitzar una compra és necessari que et registris com a usuari. Podràs fer un seguiment de l’estat de la teva comanda.

T’evitarà introduir les teves dades cada cop que facis una comanda.

 

MÈTODES DE PAGAMENT

On-line via  web segura de “Banc Sabadell”. Per realitzar el pagament. Nosaltres en cap moment veurem les dades de la teva tarja.

Acceptem targes VISA / MASTERCARD

Mitjançant transferència:El nostre número de compte és: ES18 0081 0200 2800 0288 0596 de “Banc Sabadell”.

Indiqueu el Nom o el codi de comanda que veureu en finalitzar el procés.