fotollibre Metus de Lluc Queralt

Metus

 Lluc Queralt

Potser el llibre més especial i personal de Lluc Queralt que hem editat fins ara. Una col·lecció de fotografies que tot tenint com a focus el nu femení van molt més enllà. Recull d’imatges d’expressió transcendent i enigmàtica

Em va intentar explicar el que li passava des de feia tants anys, no ho podia expressar amb paraules i ho va il·lustrar amb imatges. La pressió social, la va dibuixar amb una simple línia pressionant-li el cos i l’ànima. Esperant que algun dia aquella ratlla passés de negre a blanc.         

Editat i imprès a  Barcelona, 2017

fotollibre 40 anys després,... de Manel Armengol

40 anys després,…

Manel Armengol

Homenatge a Manel Armengol, fotògraf que va contribuir enormement a relatar les transformacions i agitacions socials i polítiques que van marcar la transició a l’Espanya dels anys 70-80 del segle XX

El projecte és una nova edició d’una selecció de fotografies de Manel Armengol de la manifestació de l’1 de febrer del 1976, cita clau per al retorn de les llibertats socials i de la qual mig món es va assabentar gràcies a imatges copsades per aquest artista.

Editat i imprès a Barcelona, 2016

coberta de fotollibre Blanc sobre Blanc de Lluc Queralt

Blanc sobre blanc

Lluc Queralt

Lluc Queralt té una profunda relació amb Islàndia i Finlàndia; hi ha estat i viscut en diverses ocasions i durant força temps. Aquest fotollibre contraposa aquests dos paisatges-països i els unifica en el color. Fotografies d’atmosferes molt especials, fins i tot estranyes per al públic mediterrani.
Presentada i valorada molt positivament pel Festival Internacional de Fotografia de Tarragona, SCAN.cat

Editat i imprès a Barcelona, 2016

fotollibre Paisatges de Lluc Queralt

Paisatges

 Lluc Queralt

Després de veure i fotografiar molts llocs, Lluc Queralt n’ha fet una selecció. La geometria, composició i simplicitat de les fotografies de la col·lecció són el punt en comú. Espais i paisatges d’infinits llocs tenen quelcom en comú, la mirada del fotògraf: analítica, atenta i intimista.

Sovint els humans pensem que el món es construeix a partir del nostre jo, de la nostra mirada. La presència humana en el paisatge pot ser una consciència o una incidència. Sembla una forma de buscar el nostre lloc en la realitat convulsa i fosca que ens acompanya, però el paisatge ha existit abans que cap de nosaltres l’hagi observat.

Editat i imprès a Barcelona, 2015

 

Fotollibre NY-Its too much de Jordi Vilella,Violetta Curry i Carles Batlle

NY  It’s too much

Jordi Vilella  | Violetta Curry | Carles Batlle

Aquest projecte tanca la tetralogia de Jordi Vilella sobre fotografia de carrer i ciutats. Un fotollibre que aquest cop ha estat elaborat amb molt bones complicitats: Violetta Curry (cantant) i Carles Batlle (novel·lista i dramaturg) se sumen de forma inspiradora a un recull de fotografies de la ciutat més internacional.

Batlle, a partir de cada lloc fotografiat, ens proposa un enigma, descobrir un personatge. La veu i repertori de Violetta Curry acompanya l’audiovisual en DVD de 200 fotografies, de les quals s’han triat les 36 que han estat editades.

Editat i imprès a Barcelona, 2014

Fotollibre de Roma de Jordi Vilella

A Roma con Amore

 Jordi Vilella Fontelles

Roma a l’estiu sua. Aigua i carrers empedrats es combinen entre turistes i ciutadans que han après a tolerar el turisme. L’amor per Roma és inevitable.

Col·lecció de 36 fotografies en blanc i negre.

Editat i imprès a Barcelona, 2013

 

Fotollibre de París de Jordi Vilella

Une Jurnée à Paris

 Jordi Vilella Fontelles  |  Lluís Hansen Flors

Recull de fotografies de la ciutat de la llum, en blanc i negre i des de la mirada del visitant. Projecte realitzar en un sol dia però que presenta un lloc comú i compartit per a tots els amants de la capital de França.

Editat i imprès a Barcelona, 2013

Fotollibre Perdut per les Rambles de Barcelona, de fotografies de Jordi Vilella

Perdut per les Rambles

Jordi Vilella Fontelles  |  Jaume Capó

Fotollibre de Jordi Vilella que inaugura la col·lecció de fotollibres sobre ciutats europees. En aquest cas, fotografies que presenten una altra Barcelona. Recorregut gràfic a l’entorn de les Rambles, el centre de la ciutat, que supera tòpics o arquetips. Un recorregut personal i singular per una Barcelona en procés de gentrificació.

Editat i imprès a Barcelona, 2013

Edicions de Fotollibres