L’ESCALAESPAI D’EXPOSICIÓ

BERMA Fotografies i fotolibre

Elde Gelos

Del 20 de desembre de 2018 al 19 de Juliol de 2019.

Ediciones la Visita i  Apart Edicions presenten l’exposició de fotografies BERMA de Elde Gelos, fotògraf asturià amb residència a Xile des de fa dues dècades. Aquest treball documental de llarg alè sobre el país andí ha vist la llum recentment en forma de fotollibre homònim i es mostra ara a Barcelona per primera vegada com a exposició. Durant la inauguració es farà una presentació del llibre a càrrec del cineasta documentalista xilè i també fotògraf, Carlos Vásquez Méndez, amb residència a Barcelona des de fa anys.

La inauguració i presentació del fotollibre tindran lloc el dijous 20 de desembre a les 19.30 hores a L’Escala (La Bisbal 3, 08041 Barcelona).

.

foto de Elde Geldos-BERMA

CIRCUS Fora de pista

Lluc Queralt

Del 16 de desembre de 2017 al 26 de Maig de 2018.

Novament, en el seu vessant de fotògraf, Lluc Queralt presenta un nou projecte sobre la vida i el fora escena del món del circ. Situacions i personatges que sempre tenen quelcom d’enigmàtic i màgic i que ens interroguen sobre com vivim nosaltres mateixos la quotidianitat.

pancarta exposició fotografies de Lluc Queralt

Exposicions realitzades a l'APARTSHOWROOM 2013/17

L´Apartshowroom, al Rabal de Barcelona, ha  estat un projecte que ens ha permès connectar amb nous artistes i amics. Durant aquets 4 anys hem realitzat 20 exposicions d’artistes col·aborados i altres que hem conegut  durant aquet temps.

cartell de la exposició 80+50 de Marta Chinchilla i Joana Lopez al Apartshowroom

80 + CINQUANTA, de Juana Lopez i Marta Chinchilla

Del 24_03 al 22_04 de 2016

Exposició de dibuix, pintura i collage. Nova exposició de l’artista i gravadora Marta Chinchilla, conjuntament amb Joana López, dedicat al retrat femení.

Una mostra que uneix el seu darrer projecte i un conjunt de retrats realitzats al llarg de la seva trajectòria artística, mostrant-nos múltiples recursos en la representació pictòrica i gràfica.

Cartell exposició-Homenatge del 25 añys de serigrafies d'en Josep Moscardó a l'Apartshowroom

25 ANYS de Josep Moscardó

Del 23_02 al 21_03 de 2017

Exposició-homenatge a l’artista Josep Moscardó per la seva exitosa trajectòria en la realització de serigrafies originals durant els darrers 25 anys amb La Palmera taller d’art. Més de 200 edicions realitzades des d’aleshores avalen l’èxit obtingut. L’obra gràfica en serigrafia original d’aquest important pintor barceloní que viu i expressa l’ànima i les atmosferes amb clars valors mediterranis.
Una gran mostra de les edicions més significatives, proves de taller il·luminades per l’ocasió i moltes altres sorpreses fan que aquesta exposició sigui molt especial.

Il·lustració de Miguel Arranz

TERRATS DE BARCELONA, de Miguel Herranz

Del 29_09 al 22_10 de 2016

APARTSHOWROOM ha presentat el llibre Terrats de Barcelona de Miguel Herranz, gran il·lustrador de l’emergent món de l’Urban Sketching. Fins al 22 d’octubre podreu veure i adquirir 30 dibuixos original inclosos en el llibre i 6 edicions digitals giclée en dos formats diferents realitzades per Apart Edicions.

veure vídeo Expo https://youtu.be/cSR2ByIAGJk
www.miguel-herranz.com

Serigrafia Hoop de M. Puig

NOVES EDICIONS de Magí Puig

Del 04_06 al 09-07 de 2016

Volem fer-vos conèixer la darrera obra gràfica de Magí Puig que hem editat a La Palmera. Alhora també, algunes peces de la seva contundent pintura.“Hoop” i “Somni vermell” són les dues darreres edicions, de quatre de què disposem d’aquest artista. Apart Edicions amb aquestes dues noves peces estableix amb Magí Puig una relació més sòlida i l’incorpora a la seva web com artista col·laborador.

www.magipuig.es

fotollibre 40 anys després,... de Manel Armengol

40 ANYS DESPRÉS, de Manel Armengol

Del 20_04 al 21_05 de 2016

A l’espai d’art podràs veure i adquirir les peces que el grup Amics Manel Armengol i Apart Edicions han editat amb motiu del 40è aniversari de la manifestació, amb la finalitat de posar en valor la figura de Manel Armengol.

El mes de gener de 2016 un seguit d’articles i entrevistes a diferents mitjans parlaven de la nova situació professional i personal d’aquest fotògraf que va contribuir enormement a relatar les transformacions i agitacions socials i polítiques que van marcar l’anomenada transició a Catalunya i Espanya.

https://vimeo.com/176291888

cartell de l'exposició d'Obra Gràfica de Marcos Palazzi a l'Apartshowroom

OBRA GRÀFICA de Marcos Palazzi

Del 09_03 al 18_04 de 2016

Apart Edicions continua amb el seu projecte a l’entorn de l’obra gràfica i especialment de la serigrafia artística. Aquest cop, presentant un artista totalment barceloní i al mateix temps durament universal.
El contingut d’aquesta exposició es desplegarà en serigrafies originals, gravat calcogràfic i giclées.

 

Cartell exposició Persones Humanes a l'Apartshowroom

PERSONES HUMANES

Josep Moscardó, Jaume Roure, Marcos Palazzi, Perico Pastor, Ramon Moscardó, Jordi Vilella, Lluc Queralt, Pablo Maeso i Anna Solanilla

Del 11_12 de 2015 al 30_01 de 2016
La mostra presenta un grup d’aquests artistes amb obres sobre un del temes més permanents: la figura humana. Nou mirades amb dibuixos, pintures i fotografies sobre allò que com a humans volem ser o el que realment som.
A Apart Edicions i el Taller La Palmera, la majoria dels artistes que treballen amb nosaltres comparteixen l’obra gràfica amb altres activitats plàstiques.

cartell de la exposició d'Artist' Book a l'Apartshowroom

ARTISTS’ BOOK Exposició col·lectiva de llibres d’artista

Ona Carreras, Anna Cirre, Ana Irina Limia, Fernando Martínez, Octavi Puntas, Natàlia Rabert, Enrique Rapisarda, Sergi Selvas i Bernat Soler

Del 29_10 al 11_1 de 2015
Apart Edicions continua en el seu projecte a l’entorn dels nous formats. Per començar, durant la tardor presenta nou creadors i nou llibres d’artista acompanyats d’obra plàstica o digital de cadascun d’ells i elles. Tenim interès a incidir i difondre el llibre d’artista com un àmbit on l’expressió plàstica pren una dimensió íntima tant per a l’artista com per al públic.

cartell Emerging Focus del concurs de fotografia de Photo la(Los Angeles) 2015 realitzat al Apartshowroom

EMERGING FOCUS – PHOTO la

THE 24th ANNUAL INTERNATIONAL LOS ANGELES PHOTOGRAPHIC ART EXPOSITION

Del 20_06 al 28_06 de 2015
Aquest certamen organitzat a la ciutat de Los Angeles (EEUU) i vinculat a la fira Photo L.A., celebra cada any l’exposició dels fotògrafs seleccionats i premiats a una ciutat emergent d’arreu del món. L’APPARTSHOWRROM serà l’amfitrió de l’exposició de la convocatòria a Barcelona 2014. Només per pocs dies, fins el 28 de juny, podreu conèixer les vint fotografies que conformen l’exposició de seleccionats i premiatsProrrogat fins el 7 de Juliol de 2014

www.photola.com

Cartell de la exposició de Josep i Martí Baltá

MIRANT ENRERE Josep Maria Baltà i Martí Baltà

Del 07_05 al 13-06 de 2015

Josep Maria Baltà i Martí Baltà s’expressen a partir de la transformació de la matèria. Les seves respectives obres, properes i alhora molt distintes, dialoguen amb l’espai i la memòria. Escultures d’argila i gres que transgredeixen les formes i tècniques habituals d’aquests materials. Un viatge evocador i fantàstic.

Cartell terres trobats de Marta Chinchilla

TERRES TROBATS de Marta Chinchilla

Del 20_03 al 22_04 de 2015
Perviu una reminiscent emoció plàstica en els sentits de qui ha viscut en cases de terres embellits pels motius florals, fractals i geomètrics, dels mosaics hidràulics.

El mosaic crea atmosferes atzaroses amb les llums canviants de les estances o en la penombra graduada i atenuada per cortines i vitralls. Ho sap el nen que hi juga a endevinar-hi siluetes, monstres sobtats. Ho sap el vell que ja només hi reconeix el llenguatge de la soledat en l’esventrament dels dies sense hores. Ho sap la dona que en contempla el dibuix i el refà endins.

Text del catàleg d’Abraham Mohino Balet

cartell exposició Fragments de Lluc Queralt

FRAGMENTS de Lluc Queralt

Del 23_5 al 21_06 de 2014
La forma com treballo està marcada pel pas del temps. Com si les pinzellades fossin un rastre del passat, potser dels anys 60. Això ho aconsegueixo amb la nogalina sobre imatges que s’imposen gràcies al collage. És com si es tractés d’un teatre, sempre tinc present el que hi ha al darrere…

veure catàleg expo-fragments (2014)

cartell exposició NY Its too much de Jordi Vilella

NY, IT’S TOO MUCH de Jordi Vilella

Del 2_05 al 21_05 de 2014
Apart Edicions us presenta el darrer llibre d’artista de fotografies i una selecció de fotografies en dues mides. Amb aquesta edició, el fotògraf Jordi Vilella conclou la col·lecció dedicada a quatre grans ciutats: Roma, París, Barcelona i Nova York.

>veure càtaleg  expo  
>veure vídeo

Imatge de la postal de l'exposició de Xavier Mollà a l'Apartshowroom el 2014

 D’UN TEMPS ENÇA de Xavier Mollà i Revert

Del 20_11 al 17_12 de 2014
L’obra de Xavier Mollà arriba a l’APARTSHOWROOM per un enamorament vers el contingut i la manera de fer de la seva fotografia. La seva obra, rica i arriscada, investigadora i abstracta, va acompanyada d’un llarg i renovat plantejament del que és la fotografia contemporània. A més a més, ha desenvolupat diversos projectes de llibre d’artista, un dels àmbits d’especial interès de la nostra editorial.

www.xaviermolla.com

Carlell de la expo dibuixos guions i papers de Josep Moscardó

DIBUIXOS, GUION I PAPERS de Josep Moscardó

Del 13_03 al 16_4 de 2014
En aquesta nova microexposició a l’APARTSHOWROOM podreu veure els dibuixos i guions sobre paper que Josep Moscardó elabora per preparar les edicions en serigrafia per la nostra editorial Apart Edicions.

>veure càtaleg 

cartell exposició Que nevi que nevi! al Apartshowroom el nadal del 2014

QUE NEVI! QUE NEVI!

Arnal Ballester_Marta Chinchilla_Marta Dansa_Isidro Ferrer_Jordi Fontelles_Joan J. Guillén_Didier Lourenço_Pablo Maeso_Josep Moscardó_Ramon Moscardó_Marcos Palazzi_Jaume Roure_Mar Saiz_Jordi Santacana_Anna Solanilla

Del 12_12_2013 al 31_01 de 2014
La neu és quelcom màgic i fantàstic. Que nevi! Que nevi! Aquest ha estat el lema que hem fet arribar al nostre grup d’artistes per detonar el procés de creació de la col·lecció d’obra gràfica d’aquest Nadal. Totes les edicions han estat realitzades pel propi artista a La Palmera taller d’Art de Barcelona i se n’ha fet un tiratge limitat de 99 exemplars de cada obra. Impressió digital (giclée) amb tintes pigmentades sobre paper Bockingford de 190 g.

>Veure càtaleg

Portada del cataleg de la exposició Kimonos de Marta Chinchilla al Apartshowroom l'any 2013

KIMONOS, de Marta Chinchilla

Del 15 _11 al 18_12 de 2013
Artista multidisciplinària de gran talent. La podeu trobar entre immenses escultures o fent delicats gravats o especulacions gràfiques. La seva obra és tan prolífera com els seus camps d’actuació, i mai no deixa indiferent. És pura passió de comunicació i sensibilitat.

>Veure càtaleg 

cartell Suit Nonell de Joan Guillén

SUIT NONELL de Joan J. Guillén

Del 22_10 al 13_11 de 2013
Obra gràfica realitzada per l’escenògraf i dibuixant satíric Joan J. Guillén a partir de la manipulació d’imatges dels retrats de gitanes pintats per Isidre Nonell i Monturiol, i una fotografia del pintor que el fotògraf Francesc Serra va fer l’any 1904.
A la inauguració de Suit Nonell, el 22 d’octubre de 2013, el periodista Enric Juliana va fer una breu presentació i l’ensemble de veus femenines Sweet Beat va oferir una actuació als assistents.

vegeu el catàleg realitzat per el propi artista

Portada del cataleg Cala el Pati blau de Jordi Santacana

CALA EL PATI BLAU de Jordi Santacana

Del 13_09 al 19_10 de 2013
Primera exposició de tardor de 2013, amb l’obra de Jordi Santacana, una intensa pintura que ens fa conscients del temps a partir de la llum a la Cala del Pati blau (Vilanova i la Geltrú).
Si us agrada el mar i la pintura expressionista, no podeu deixar de veure les pintures de Jordi Santacana. No us deixaran indiferent.

>Veure càtaleg 

Portada del cataleg Recetas populares de Mascos Palazzi

RECETAS POPULARES de Marcos Palazzi

Del 5_07 al 12_09 de 2013
Apartshowroom us presenta la primera exposició al nostre nou espai d’art del carrer Notariat, 3, a Barcelona. Marcos Palazzi, amb la seva punyent ironia i humor, mostra Recetas populares, una engrescadora fusió entre dibuix i receptes de cuina.

>Veure càtaleg