detall-iremos-al-sol-II-800x500-regina-gimenez

Obra gràfica contemporània,

Regina Giménez i el seu univers imaginari.

Us presentem les darreres novetats en obra gràfica contemporània: els colors i les textures de la Regina. Formes que van del més poètic a l’abstracte per crear un univers imaginari d’allò més lliure. L’artista crea atmosferes juganeres i acosta l’art a la vida diària

Perquè la Regina Giménez creu en la importància del joc, ja que aquest és la porta d’entrada a la creativitat, no només manual, sinó també intel·lectual. És per això que la seva obra té un fons lúdic i experimental.

“Jugar és una cosa seriosa”

iremos-al-sol-completa-regina-gimenez

IREMOS AL SOL. El joc de geometria i color de Regina Giménez

Els elements geomètrics de la seva obra es barregen en un univers divertit i trenquen la seriositat dels codis científic, sociològic o arquitectònic.

La Regina extreu els símbols d’aquests mons, hi juga, els actualitza i així omple un llenguatge, de vegades massa allunyat de les persones de carn i ossos.

pruebas-color-iremos-al-sol-regina-gimenez

Finalment, aconsegueix que les formes s’obrin a noves lectures que l’espectador crea lliurement.

És per això que l’obra de la Regina Giménez agrada. Sobretot per la seva original composició de formes i colors; que ens atreu, se’ns fa familiar i alhora, ens alegra.

estudio-regina-gimenez-foto-lluc-queralt-600x400

A més a més, l’artista s’atreveix a relacionar el disseny, la publicitat, l’arquitectura i la ciència amb un resultat interessant. Per exemple, en algunes de les seves obres s’intueix una relació entre la pintura, el disseny i l’artesania d’escoles com la Bauhaus.

estudio-regina-gimenez-foto-lluc-queralt-900x500

Perquè el cert és que treballa els colors a consciència. Així, el vermell, el blau o el groc que utilitza no són plans; els barreja i matisa fins que troba el to que expressa de la forma més fidel el seu món interior.


obra-grafica-contemporania-editant-color-iremos-al-sol-II-regina-gimenez

Doncs, a la seva pintura succeeix una cosa similar. Sembla que l’artista acoloreixi d’una forma molt simple les formes geomètriques amb colors bàsics. Però no és així ni molt menys.

obra-grafica-contemporania-regina-gimenez-signant-apartedicions

O

Aquesta és una obra per als amants del color, el joc, el disseny, la publicitat i la modernitat. També per als nostàlgics de la Bauhaus o per als que, simplement, volen gaudir de l’alegria d’una mirada fresca. La de la Regina Giménez.

Quan veus treballar a la Regina t’adones de la dificultat de tot i de com un artista pot fer fàcil el més difícil.

Al cap i a la fi, aquí està l’art ¿no?: fer que les coses extraordinàries semblin senzilles, naturals i orgàniques.

estudio-regina-gimenez-foto-lluc-queralt

Obra gràfica contemporània

Iremos al Sol

Iremos al Sol – II