Apart Edicions va néixer al final de 1999 paral·lelament a La Palmera Taller d’Art. Des d’aleshores hem editat més de dues-centes obres i hem col·laborat amb un gran nombre els artistes. Continuem editant perquè creiem en l’obra gràfica original i l’estampa digital (giclée) per proporcionar un art proper i a l’abast de tothom.
cartell etapa 1882-1998
portada-trajectoria-2-palmera

L’any 1982 es va iniciar el nostre contacte amb el màgic món de la serigrafia, amb l’estampació de samarretes de grups de rock, que va ser l’activitat principal dels primers temps.

En 1986 es crea 6IS GRÀFIC al barri de la Sagrada Família i de forma autodidacta continuem ampliant els tipus d’aplicacions de la serigrafia a través de treballar sobre suports diferents.

A principi dels anys 90 comencem a contactar amb artistes i el taller s’especialitza en la serigrafia artística.

El 1998 traslladem el taller a la Font d’en Fargues (Carmel/Horta) i conjuntament amb Josep Moscardó es conforma La Palmera Taller d’Art.

1

cartell etapa 1999-2004
PRIMERA OFICINA D'APART EDICIONS

A final de 1999 neix APARTEDICIONS, l’editorial. Durant els primers anys l’editorial col·labora en la distribució de les edicions en serigrafia amb Maragall Edicions. Es realitzen més de 88 edicions en set anys, amb artistes com Josep Moscardó, Jaume Roure, Ramon Moscardó, Marcos Pallazzi i Jordi Santacana.

El 2004 l’editorial presenta el seu fons editorial al món mitjançant una web per promocionar la serigrafia arreu i oferir la venda on-line.

cartell etapa 2005-2012
Imatge de la rulot amb els tres components de la palmera historics

APARTEDICIONS assisteix a fires nacionals i internacionals i mostra el seu fons i darreres edicions viatjant a les principals capitals europees: París, Londres, Basilea, Madrid, entre d’altres.

Tot i les dificultats econòmiques generals dels darrers anys, el ritme editorial continua sent important. Hem augmentat el fons amb 70 edicions més i també el nombre d’artistes col·laboradors: Marta Chinchilla, Magí Puig, Isidro Ferrer, Joan Guillén, Anna Solanilla i Lluc Queralt, i hem ampliat els àmbits artístics a la fotografia, el llibre d’artista i el fotollibre.

2013-2017
Interior Botiga

Entre 2013 i 2017, Apart Edicions ha disposat d’un espai d’art per donar a conèixer i comercialitzar
 el seu propi fons editorial al centre de Barcelona (Notariat, 3), una iniciativa que ens ha permès obrir i difondre els nous projectes editorials. S’han fet exposicions i presentacions d’obra 
recent d’artistes i desenvolupat projectes d’art que ara són al nostre actual APARTSHOWROOM, al barri del Guinardó de Barcelona.